Što je zapravo virtualni asistent i treba li vašem poslovanju?

Pogledajte zašto uspješne tvrtke biraju nove načine rada.

Poslovi obavezni za uspješno poslovanje oduzimaju više vremena ako nemate stručnu osobu.

Zašto je korisno imati virtualnog asistenta? Zašto virtualno knjigovodstvo?

Svaki se poduzetnik, od samog početka poslovanja, nađe zatrpan administrativnim poslovima, od vođenja raznih evidencija do priprema računa za knjigovodstvo, od održavanja sastanaka do oglašavanja, vođenja društvenih mreža, organizacije događanja... Za navedene poslove potrebno je imati poseban kadar, a nije lako pronaći kvalitetne djelatnike i zapošljavanje je skupa investicija. Iz tog se problema javila ideja o virtualnom asistentu, koji sam sebi pokriva troškove i radi iz vlastitog prostora te naplaćuje samo odrađene usluge, što je povoljnije od zapošljavanja. Virtualni suradnici su obrazovani i imaju radno iskustvo potrebno za obavljanje svih usluga.

Ne trebate dostavljati svaki dokument knjigovođi, možete uštediti na vremenu za izdavanje i prepisivanja dokumenata te imati uvid u svoje poslovne knjige, poslovanje i izvještaje kada god to poželite jer Vam virtualno knjigovodstvo to omogućuje!

  • Ušteda troškova

    Na ovaj način izbjegavate uobičajene troškove zaposlenika kao što su doprinosi, prijevoz, prekovremeni, uredski troškovi, nabava računala i slično.
  • Ušteda vremena

    Sve poslove koje inače ne stignete odraditi, za Vaše poslovanje obavljamo na vrijeme i profesionalno, a nije nam potrebna obuka ili dodatno usavršavanje.
  • Ušteda energije

    Svu svoju energiju možete usmjeriti prema razvoju i napretku svog poslovanja, a virtualni asistent se brine za administrativan, tajnički i financijski dio posla.

Imate pitanje za nas?

Zanima Vas više o ovim uslugama, želite saznati cijenu ili provjeriti neke informacije?

Kontaktirajte nas

Zanima vas cijena usluga?

Ispunite kratki upitnik i saznajte koje naše usluge možete iskoristiti za svoje poslovanje i po kojoj cijeni.

Saznajte cijenu

Želite unajmiti asistenta?

Javite nam se, ispunite kratku formu i naš će Vas tim kontaktirati s daljnjim koracima.

Iskoristite uslugu