Što je zapravo digitalizirano računovodstvo i treba li vašem poslovanju?

Pogledajte zašto uspješne tvrtke biraju nove načine rada.

Poslovi obavezni za uspješno poslovanje oduzimaju više vremena ako nemate stručnu osobu.

Zašto je korisno imati digitalizirano računovodstvo?

Digitalno poslovanje za tvrtku podrazumijeva „poslovanje bez papira“, što u konačnici znači poslovanje s manje troškova te pridonosi društvenom ugledu tvrtke (ekološki osviještena tvrtka). Poslovanje koje je istinski digitalno, ne znači samo digitalno izdavanje dokumenata, slanje istih e-poštom umjesto konvencionalnog slanja i online prisutnost putem društvenih mreža i vlastite internetske stranice. Istinski digitalno poslovanje je oblik poslovanja u kojemu se u svim segmentima poslovanja implementiraju digitalna rješenja koja pridonose bržem i kvalitetnijem rješavanju svakodnevnih zadataka koristeći manju količinu resursa i bolju komunikaciju između različitih segmenata unutar poduzeća.

Ne trebate dostavljati svaki dokument knjigovođi, možete uštediti na vremenu za izdavanje i prepisivanja dokumenata te imati uvid u svoje poslovne knjige, poslovanje i izvještaje kada god to poželite jer Vam virtualno knjigovodstvo to omogućuje!

  • Ušteda troškova

    Na ovaj način izbjegavate uobičajene troškove zaposlenika kao što su doprinosi, prijevoz, prekovremeni, uredski troškovi, nabava računala i slično.
  • Ušteda vremena

    Sve poslove koje inače ne stignete odraditi, za Vaše poslovanje obavljamo na vrijeme i profesionalno, a nije nam potrebna obuka ili dodatno usavršavanje.
  • Ušteda energije

    Svu svoju energiju možete usmjeriti prema razvoju i napretku svog poslovanja, a virtualni asistent se brine za administrativan, tajnički i financijski dio posla.

Imate pitanje za nas?

Zanima Vas više o ovim uslugama, želite saznati cijenu ili provjeriti neke informacije?

Kontaktirajte nas

Zanima vas cijena usluga?

Ispunite kratki upitnik i saznajte koje naše usluge možete iskoristiti za svoje poslovanje i po kojoj cijeni.

Saznajte cijenu

Želite unajmiti asistenta?

Javite nam se, ispunite kratku formu i naš će Vas tim kontaktirati s daljnjim koracima.

Iskoristite uslugu